Arsinspor evinde kaybetmedi

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta, sahasında Maltepespor'u 2-1 yenen Arsinspor'da, galibiyet sevinci yaşanıyor.   Kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, Maltepespor'un ligin güçlü ekiplerinde biri olduğunu belirterek, "Karşılaşmaya iyi hazırlanarak çıktık ve çok

Arsinspor evinde kaybetmedi
Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta, sahasında Maltepespor'u 2-1 yenen Arsinspor'da, galibiyet sevinci yaşanıyor.
 
Kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, Maltepespor'un ligin güçlü ekiplerinde biri olduğunu belirterek, "Karşılaşmaya iyi hazırlanarak çıktık ve çok iyi mücadele ettik. Son haftalarda artan futbol kalitemizi bu maçta hissettirdik" dedi.
 
Mücadelenin ilk yarısında aradıkları golü bulamadık ancak ortaya koydukları oyunun golün habercisi olduğunu ifade eden Şahin, "Mücadelenin ikinci yarısında tam saha presle oyunun kontrolünü elimizde tutmayı sürdürdük. Bu yarıda erken bulduğumuz golle moralimiz yerine geldi. Ne olur ne olmaz düşüncesiyle kontrollü oyunumuzu bozmadan oynamaya devam ettik ve neticesinde ikinci golü bulduk ve sahadan galibiyetle ayrılmayı başardık" diye konuştu.
 
Şahin, peş peşe elde ettikleri galibiyetlerle rahat bir nefes aldıklarını kaydederek, "Teknik direktör değişikliğimizin ardından oyun kalitemiz yükselmişti fakat birkaç hafta skor azizliğine uğramıştık. Toparlanacağımıza inanıyorduk ve her şey inandığımız gibi oldu. Çok mutluyuz. Gün geçtikçe daha iyi oynamaya başladık. Daha da iyi olacağız. Galibiyetten ötürü teknik heyet ve oyuncularımızı kutluyorum" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam