Arsin OSB'de yönetim üyeleri dinliyor

Ülkemizin en büyük 23 organize sanayi bölgesinden biri olan Trabzon Arsin OSB'de, üyeleri ile düzenli aralıklarla toplantılar yaparak, sorunları dinliyor, talepleri ve çözüm önerilerini alıyor.   Yönetim Kurulu Başkanı Koray Turan başkanlığında yapılan Ka

Arsin OSB'de yönetim üyeleri dinliyor
Ülkemizin en büyük 23 organize sanayi bölgesinden biri olan Trabzon Arsin OSB'de, üyeleri ile düzenli aralıklarla toplantılar yaparak, sorunları dinliyor, talepleri ve çözüm önerilerini alıyor.
 
Yönetim Kurulu Başkanı Koray Turan başkanlığında yapılan Kasım ayı toplantısında üyelere Meslek Lisesi'nin işlevi ile ilgili bilgiler verildi. OSB'nin bünyesinde eğitim-öğretim vermesi de gündemde olan Meslek Lisesi'nin Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak faaliyet göstermesinin daha ekonomik ve yararlı olacağı görüşünde birleşildi. OSB'deki firmaların ara elaman ihtiyacını da karşılamaya yönelik olarak Meslek Lisesi 2015-2016 eğitim-öğretim yılında öğrenci almaya başlayacak. Toplantıda tamamlanan ve devreye alınan arıtma tesisleri ile ilgili de görüş alış verişinde bulunuldu.
 
Başkan Koray Turan, OSB'de yer alan tüm firmalarla paylaşımı azami düzeye çıkaran bir yönetim anlayışını benimsediklerini belirterek, toplantıların düzenli olarak sürdürüleceğini söyledi.
 
Toplantıdan sonra geleneksel hale getirilen hamsi şöleni de yapıldı. Arsin Kaymakamı Ergün Baysal'ın katıldığı şölende üyelere ızgara hamsi ikram edildi.
 
img_8923.jpg
 
img_8928.jpg
 
img_8943.jpg
 
img_8944.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler