Arkadaşı kompresörü makatına tutunca...

Karaman'da bir plastik doğrama fabrikasında çalışan 39 yaşındaki H.Ş.T.'nin iş arkadaşı 42 yaşındaki R.H. ile havalı kompresörle şakalaşması hastanede bitti. İddiaya göre, H.Ş.T., R.H.'nin makatına havalı kompresörün tabancasını tuttu.  İddiaya göre H.Ş.T

Arkadaşı kompresörü makatına tutunca...
Karaman'da bir plastik doğrama fabrikasında çalışan 39 yaşındaki H.Ş.T.'nin iş arkadaşı 42 yaşındaki R.H. ile havalı kompresörle şakalaşması hastanede bitti. İddiaya göre, H.Ş.T., R.H.'nin makatına havalı kompresörün tabancasını tuttu.
 
 İddiaya göre H.Ş.T. şakalaşırken, R.H.'nin makatına havalı kompresörün tabancasını tutması nedeniyle bağırsakları hava basıncıyla yırtılan R.H. hastaneye kaldırıldı. H.Ş.T. de polis tarafından gözaltına alındı.
 
Olay, dün saat 20.15'de Karaman Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir plastik doğrama fabrikasında meydana geldi. H.Ş.T. ve R.H. iş bitimi iddiaya göre şakalaşmaya başladı. Şakalaşmanın dozunu artıran H.Ş.T., iddiaya göre havalı kompresörün tabancasını R.H.'nin makatına tutması sonucu, R.H.'nin karnında şişme oldu.
 
Karnı biranda havayla dolan R.H., H.Ş.T. ve diğer iş arkadaşları tarafından otomobille Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bağırsaklarına hava dolduğu ve yırtılmaya meydana geldiği saptanan R.H., ameliyata alındı. R.H.'nin ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altına olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.
 
Polise ilk olarak R.H.'nin havalı kompresörün tabancasını üzerine düştüğünü belirten iki arkadaş, daha sonra şakalaştıklarını itiraf etti. H.Ş.T. de polis tarafından gözaltına alındı

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler