Arif Dalkılıç, kaza kurbanı

ANTALYA'da çalışan ve bayram izni için Adana'ya gelen 22 yaşındaki Arif Dalkılıç, yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Kaza, dün saat 23.00 sıralarında Seyhan İlçesi Yeşiloba Mahallesi Turhan Cemal Beriker Bulvarı'n

Arif Dalkılıç, kaza kurbanı
ANTALYA'da çalışan ve bayram izni için Adana'ya gelen 22 yaşındaki Arif Dalkılıç, yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.
 
Kaza, dün saat 23.00 sıralarında Seyhan İlçesi Yeşiloba Mahallesi Turhan Cemal Beriker Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre bulvarda yolun karşısına geçmeye çalışan Arif Dalkılıç'a plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir otomobil çarptı. Kaza sonrası sürücü olay yerinden kaçarken, Dalkılıç ağır yaralandı.
 
İhbar üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye götürülmek istenen Arif Dalkılıç, yolda hayatını kaybetti. Gencin Antalya'da bir barda çalıştığı ve bayram nedeniyle izin alarak memleketi Adana'ya geldiği belirtildi. Polis, kaçan aracın plakasını tespit etmek için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler