Ardahan'a özel ilgi

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT)’te illerin açtığı stantlarda değişik ürün çeşitleriyle ve renkli görüntülerle dolu dolu geçiyor.  TÜYAP da yerini alan Ardahan’ın tanıtımı, Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Vali Yar

Ardahan'a özel ilgi
Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT)’te illerin açtığı stantlarda değişik ürün çeşitleriyle ve renkli görüntülerle dolu dolu geçiyor. 
 
TÜYAP da yerini alan Ardahan’ın tanıtımı, Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Vali Yardımcısı Deniz Piskin, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, Ticaret Odası Başkanı Çetin Demirci, Kültür Müdürü Sıddık Alagöz, Halk Eğitim Müdürü Nesrin Akpinar, Arıcılık Birliği, Belediye Özel Kalem Müdürü Önder Erdem Avşar'ın, katılımıyla devam ediyor.
Ardahan standı adeta ziyaretçi akınına uğruyor. Standı ziyaret edenler arasında, Turizm Bakanı, Eski il Valileri Seyfettin Azizoglu, Eski Posof Kaymakamı Muammer Köken, bürokratlar ve çok sayıda katılımcı ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam