Aranan 13 şahıs 8 tabancayla ele geçirildi

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı resmi ve sivil ekipler 6 gün içerisinde aranması olan 13 şahsı yakalarken, 8 tabanca da ele geçirdi.Edinilen bilgilere göre, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı resmi ve siv

Aranan 13 şahıs 8 tabancayla ele geçirildi

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı resmi ve sivil ekipler 6 gün içerisinde aranması olan 13 şahsı yakalarken, 8 tabanca da ele geçirdi.

Edinilen bilgilere göre, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı resmi ve sivil ekipler 31 Aralık 2014 tarihinden 5 Ocak 2015 tarihine kadar yapmış oldukları çalışmalar neticesinde aranma kaydı olan 13 şahıs, 4 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet kurusıkı tabanca ve 3 adet yivsiz av tüfeği ile bunlara ait 54 adet dolu fişek ele geçirdi. Şahıslar emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler