Aralık Ayında Da Çocukları Eğlence Ve Sürprizler Bekliyor

Forum Gaziantep Çocuk Kulübü etkinlikleri Aralık ayında da tüm neşesiyle süreceği bildirildi. Aralık doğumlu çocuklar için düzenlenen doğum günü partisiyle başlayacak etkinliklerde, çocuklar bazen kar küresi, bazen yeni yıl tebrik kartı, bazen Noel Baba m

Aralık Ayında Da Çocukları Eğlence Ve Sürprizler Bekliyor

Forum Gaziantep Çocuk Kulübü etkinlikleri Aralık ayında da tüm neşesiyle süreceği bildirildi.

Aralık doğumlu çocuklar için düzenlenen doğum günü partisiyle başlayacak etkinliklerde, çocuklar bazen kar küresi, bazen yeni yıl tebrik kartı, bazen Noel Baba maskesi, bazen de yılbaşı ağacı süsü tasarımı yapacak. Eğlencenin bol olduğu etkinlikler kapsamında, bazen bubble şov izleyecek olan çocuklar, bazen mini club dansları ve yarışmalarla coşacaklar. Tüm etkinliklerin ortak noktası ise eğlence, yetenek geliştirme ve öğrenme olacağı belirtildi. Türkiye'nin hafta içi her gün tüm ziyaretçilerine anında kazandıran ve Gaziantep'in gözde alışveriş ve eğlence merkezlerinden biri Forum Gaziantep, yılın son ayında da minik ziyaretçilerine eğlenirken öğrenecekleri dopdolu bir Aralık ayı yaşatacak. 5 Aralık Cumartesi günü Aralık doğumlu çocuklar için düzenlenecek muhteşem bir doğum günü partisi ile başlayacak etkinlikler ve takvimi ise şöyle olacak;

"6 Aralık Pazar günü Keçe Atölyesi'nde bir araya gelecek olan Gaziantepli minikler, 12 Aralık Cumartesi günü Bubble Şov'da coşacak. 13 Aralık Pazar günü ise çocuklar kar küresi tasarımı yapmanın inceliklerini öğrenecekler. 19 Aralık Cumartesi günü Hat Sanatı ile Yeni Yıl Tebrik Kartları etkinliğinde, miniklerin yaratıcılık ve hayal güçlerini artırırken, 20 Aralık Pazar günü düzenlenecek Noel Baba Maskesi Atölyesi, çocukların hayallerindeki çeşit çeşit maskenin gerçeğe dönüşmesini sağlayacak ve yeni yıl havasına erkenden sokacak. 26 Aralık Cumartesi günü Mini Club Dansları ve Yarışmalarla Yeni Yıl Partisi, 27 Aralık Pazar günü ise Yılbaşı Ağacı Süsü Atölyesi gibi birbirinden eğlenceli ve farklı etkinliklerle, yeni yıla erkenden merhaba denilecek."

Gaziantep Çocuk Kulübü tarafından organize edilecek atölyelerde, çocuklara kendi tasarladıkları tüm objelerin hediye edileceği ve Çocuk kulübü üyesi tüm çocukların, etkinliklere ücretsiz olarak katılacağı belirtildi.

Aralık Ayında Da Çocukları Eğlence Ve Sürprizler Bekliyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam