Aradığı aşkı şişme kadında buldu!

3 kez evlenip boşanmanın ardından...

Aradığı aşkı şişme kadında buldu!
Avustralya'da Murray adıyla anılan adam, yürüyüp konuşamayan ve plastikten yapılan Noni'ye âşık olduğunu söylüyor.

Avustralya'da yaşayan bir adam, üç kez evlenip boşanınca aşkı plastik kadında buldu. ABC News'ün haberinde Murray adıyla anılan adam, yürüyüp konuşamayan ve plastikten yapılan Noni'ye âşık olduğunu söylüyor.

''HİÇBİR KADINDA YOK''

Murray, Noni ile cinsel ilişkiden aldığı zevki şimdiye kadar hiç hiçbir kadından almadığını anlattı. "Plastik kadınlarla ilişkiye girmeyi öğrenmek bir yıldan fazla zamanımı aldı. Öğrenir öğrenmez, sizi varlığından bihaber olduğunuz alanlara çekebiliyorlar." diyen Murray, Noni'nin modları ve özel bir giyim anlayışı ve kokusu olduğunu düşünüyor.

DÖRDÜNCÜ PLASTİK KADINI

Habere göre; Noni, Murray'in dördüncü plastik oyuncağı. İlk plastik kadını üçüncü eşinden boşandıktan sonra 2008 yılında aldı. Murray, gerçeğiyle aynı boyutttaki plastik kadınlardan birini satınca, kıyafetlerini de vermek zorunda kalmış. Çünkü Noni'ye, söz konusu kıyafetleri giyderemiyormuş.

Son yıllarda plastik kadın giderek artan bir şekilde kabul görüyor. Çin, Japonya ve ABD'de fabrikalar endüstriyel ölçekte üretime geçmiş durumda.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler