Antalya'da Jandarmadan uyuşturucu operasyonu - 24 Haziran 2015

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde jandarmanın operasyonunda uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla 4 şüpheli gözaltına alındı.

Antalya'da Jandarmadan uyuşturucu operasyonu - 24 Haziran 2015
ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde jandarmanın operasyonunda uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla 4 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda 9 bin sentetik hap, 1 kilogram eroin ve 24 gram kokain ele geçirildi.
Antalya İl Jandarma Komutanlığı ile Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaklaşık 1 aylık teknik ve fiziki takibin ardından Payallar Mahallesi'nde ve kent merkezinde belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Bir apart otelle evde yapılan aramada 9 bin sentetik hap, 1 kilogram eroin, 24 gram kokain ile ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
Operasyon kapsamında uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla M.E.Y. (29), R.A. (24), V.Y. (19) ile Suriye uyruklu A.H. (18) gözaltına alındı. Şüpheliler jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam