Ankara'da otobüs kazası

Başkent'te, özel halk otobüsüne, arkadan gelen belediye otobüsünün çarpması sonucu 3 kişi hayatını kaybederken, 20 kişi de yaralandı. Kaza sonrası yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Alınan bilgiye göre, Ankara- İstanbul Yolu Şaşmaz kavşağında, yo

Ankara'da otobüs kazası
Başkent'te, özel halk otobüsüne, arkadan gelen belediye otobüsünün çarpması sonucu 3 kişi hayatını kaybederken, 20 kişi de yaralandı. Kaza sonrası yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
 
Alınan bilgiye göre, Ankara- İstanbul Yolu Şaşmaz kavşağında, yolcu almak üzere durağa yanaşan ve daha sonra harekete geçen Cuma Şahbaz'ın kontrolündeki 06 BR 8761 plakalı özel halk otobüsüne arkadan gelen Fatih A. idaresindeki 06 BV 9206 plakalı belediye otobüsü çarptı. Kontrolünü kaybeden Fatih A. İdaresindeki belediye otobüsü durakta bekleyen yolculara çarptı ve ardından yaya üst geçidine çarparak durdu. Kazada 3 kişi hayatını kaybederken, 5'i ağır 20 kişi yaralandı. İstanbul Yolu Şaşmaz kavşağında gerçekleşen kaza üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerinin olay yerindeki vatandaşlara ilk müdahaleyi yapmasının ardından yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kaza da Ahmet Alıcılar ve Mustafa Karagöz olay yerinde hayatını kaybederken, Yenimahalle Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Emin Ahmet Taşlıca da hastanede hayatını kaybetti.
 
Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam