Ankara'da feci kaza 5 ÖLÜ

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti. Kaza, saat 22.00 sıralarında Gölbaşı ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Ankara’dan Adana istikametine giden İbrahim Koçak (23) yönetimindeki 06 SED 46 plaka

Ankara'da feci kaza 5 ÖLÜ
Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti.
 
Kaza, saat 22.00 sıralarında Gölbaşı ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Ankara’dan Adana istikametine giden İbrahim Koçak (23) yönetimindeki 06 SED 46 plakalı otomobil ile Celal Y. Kontrolündeki 42 JC 220 plakalı TIR, Gölbaşı ilçesine 30 kilometre mesafedeki Ahiboz mevkisinde çarpıştı. Otomobil, çarpışmanın etkisiyle takla attı.
 
Kaza sonucu, otomobilde bulunan Ömer Köseoğlu, Koray Demirel ve ismi öğrenilemeyen bir kadın olay yerinde hayatlarını kaybetti. Sağlık ekiplerinin yaralı olarak hastaneye götürdükleri İbrahim Koçak ve Gökhan Kara da kurtarılamadı.
 
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler