Ankara fındıklı ekmeğe doyacak

Bu yıl Ankara'da 9'uncusu düzenlenecek olacak Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri'nde katılımcılara fındıklı etmek dağıtılmaya devam edilecek.Trabzon Ticaret Borsası'nın 2009 yılında fındık tüketimini arttırmak amacıyla başlattığı "Fındıklı Ekmek Projesi" ka

Ankara fındıklı ekmeğe doyacak

Bu yıl Ankara'da 9'uncusu düzenlenecek olacak Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri'nde katılımcılara fındıklı etmek dağıtılmaya devam edilecek.

Trabzon Ticaret Borsası'nın 2009 yılında fındık tüketimini arttırmak amacıyla başlattığı "Fındıklı Ekmek Projesi" kapsamında aynı yıl Ankara'da düzenlenen etkinliklerde dağıtılmaya başlanan fındıklı ekmekler bu yıl 7'inci kez katılımcılara dağıtılacak.

Giresun'un Çavuşlu Beldesi'ndeki Deniz Fırını'nda ekşi maya hamurdan, taş fırında üretilen ve yüzde 13 oranında 2-5 mm aralığındaki fındık unu katılarak imal edilen ekmekler Ankara'ya taşınarak tanıtım amaçlı olarak etkinliklere gelenlere dağıtılıyor.

19-22 Şubat tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan etkinliklerde Trabzon Ticaret Borsası ile Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ortaklaşa açılacak stantta 4 gün de toplam 400 fındıklı ekmek dağıtılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam