Amerikalı öğrenciye İstanbul'da tecavüz!

İstanbul'a eğitim için gelen Amerikalı bir genç kız, arabayla kaçırıldıktan sonra tecavüze uğradı.    Edinilen bilgiye göre; Olay, Mecidiyeköy'de cumartesi akşamı meydan geldi. ABD'den eğitim almak için gelen 23 yaşındaki İ.D., arkadaşlarıyla birlikte git

Amerikalı öğrenciye İstanbul'da tecavüz!
İstanbul'a eğitim için gelen Amerikalı bir genç kız, arabayla kaçırıldıktan sonra tecavüze uğradı. 
 
Edinilen bilgiye göre; Olay, Mecidiyeköy'de cumartesi akşamı meydan geldi. ABD'den eğitim almak için gelen 23 yaşındaki İ.D., arkadaşlarıyla birlikte gittikleri bir partiden yalnız çıktı. Ardından otostop yaparak bir araca bindi. Otomobildekiler tarafından kaçırılan genç kız, Fulya'da bir arazide tecavüze uğradı. Ardından saldırganlar telefonunu aldıktan sonra, kızı yol kenarında bırakıp kaçtılar.
 
POLİSE BAŞVURDU
 
Olay, I.D.'nin polise başvurmasıyla ortaya çıktı. Genç kızın ifadesinin ardından, eşkali belirlenen saldırganlar aranmaya başlandı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler genç kızdan gasp edilen telefonun izini Şişli'de bir telefon bayiinde buldu. Telefonun şüpheliler tarafından olaydan sonra satıldığı ortaya çıktı. Bunun üzerine telefonu satan kişilerin kimlikleri belirlenerek gözaltına alındı.
 
21 yaşındaki B.Y. ile 17 yaşındaki C.K. Gasp Büro Amirliği'ne getirildi. Şüphelilerden B.Y. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde, C.K. ise yaşı küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğü'nde sorgulandı.
 
ZANLILARDAN BİRİ TUTUKLANDI
 
İstanbul'a eğitim için gelen Amerikalı I.D. adlı kız öğrenciyi otomobille kaçırdıktan sonra tecavüz ettikleri gerekçesiyle adliyeye sevk edilen 2 kişiden biri tutuklandı. 18 yaşından küçük olan diğer zanlı ise serbest bırakıldı.
 
Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na çıkarılan B.Y. (21) ile C.K. (17) savcılıkta ifade verdi. Yaşı 18'den küçük olan C.K. serbest bırakılırken, B.Y. ise sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.
 
B.Y.'nin, polis ekibi eşliğinde Adliye kapısından çıkarken, ailesinin dışarıda kendisini beklediğini görünce "Anne" diye bağırdığı dikkat çekti.
 
Zanlı, daha sonra Metris Cezaevi'ne konuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam