Altunbaş kimseden çekinmiyor!

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, 30 Kasım 2014 tarihinde yapılacak olan ilçe başkanlığı seçimleri öncesi açıklamalarda bulundu.Kongreye dönük çalışmalarını sürdüren Altunbaş, AK Parti Genel Merkezi tarafından arzu edilen tek listeli seçimin

Altunbaş kimseden çekinmiyor!

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, 30 Kasım 2014 tarihinde yapılacak olan ilçe başkanlığı seçimleri öncesi açıklamalarda bulundu.

Kongreye dönük çalışmalarını sürdüren Altunbaş, AK Parti Genel Merkezi tarafından arzu edilen tek listeli seçimin gerçekleşmemesi durumunda, sandığa gideceklerini ve yarışmaktan da çekinmediklerini kaydetti.

“Ben ve ekibim gücümüzü teşkilatlarımızdan alıyoruz” diyen Altunbaş, “Bugüne kadar gerek mahalle başkanlarımız gerekse delegelerimizin her biri ile kol kola girerek çalışıp, düzgün yürüdük. Partimizi zor durumda bırakacak hiçbir ilişkinin içinde olmadık. Hep dik durduk.. Sorumluluklarımızın farkında olup, görevlerimizi layıkı ile yerine getirmeye çalıştık. Hiç bir zaman çirkefleşmedik, çirkefleşerek partimizi ve değerlerimizi kamuoyunu önünde tartıştırmak isteyenlere de müsaade etmedik. Her zaman vatandaşımızın yanında olup, onların isteklerine göre hareket ettik. Hiçbir zaman halimizden şikayetçi olmadık; aksine yapmış olduğumuz işlerin her saniyesinden ayrı bir keyif aldık” dedi.

Seçim süreci boyunca hakkında asılsız suçlamalarda bulunulduğunu kaydeden Altunbaş “Bu suçlamaların hiçbirini kabul etmiyorum. Çirkefleşmeye gerek yok. Neyin ne olduğunu teşkilatlarımız gayet iyi biliyor. Genel merkezimiz seçimlere tek liste ile gidilmesini fakat arkadaşlarımız ise yarışmak istiyor. Mademki tek liste ile olmuyor, bizde yarışırız. Kimseden çekinmiyoruz. Çok şükür, Alnımız Ak, Başımız Dik” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler