Alman polisi Yüksel Ş. için ihbar hattı açtı

Yüksel Ş'nin fotoğrafının bulunduğu afişler hazırlayan polis, bu afişleri insanların yoğunlukta olduğu alanlara ve toplu taşıma araçlarına astı. Ş'nin 1.81 boyunda, esmer tenli olduğunu duyuran polis görenlerin veya bilgisi olanların 0471-953 44 44 numara

Alman polisi Yüksel Ş. için ihbar hattı açtı
Yüksel Ş'nin fotoğrafının bulunduğu afişler hazırlayan polis, bu afişleri insanların yoğunlukta olduğu alanlara ve toplu taşıma araçlarına astı. Ş'nin 1.81 boyunda, esmer tenli olduğunu duyuran polis görenlerin veya bilgisi olanların 0471-953 44 44 numarayı aramaları istendi.
BIÇAKLANAN KADIN AMELİYAT OLDU
Eski eşinin şiddetine maruz kalan, aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Zeynep Özdemir'in tedavisi Bremerhaven kentinde devam ediyor. Önceki gün ameliyata alınan Özdemir'in hayati tehlikeyi henüz atlatamadığı ve yoğun bakımda tutulduğu öğrenildi. Özdemir'in Türkiye'de bulunan yakınları da ona destek olabilmek için Almanya'ya geldi.
SÜREKLİ TEHDİT EDİYORDU
Pazar günü sabaha karşı meydana gelen olay Bremerhaven'da yaşayan Türkleri şok etti. Kentte yaşayan Türkler Yüksel Ş'nin yakalanması için sosyal medya üzerinden kampanya başlattı. İsminin yazılmasını istemeyen yaralı kadının bir yakını Ş'nin insan kaçakçısı ve çok tehlikeli olduğunu söyledi. Ş'nin insan kaçakçılığı suçundan 5 yıl hüküm giydiğine dikkat çeken kişi: "Ş. yakalanıp hapse girince eski eşinin ailesini karşı kin beslemeye başladı. Çünkü onların ihbar ettiğini düşünüyordu. Yüksel Ş. sık sık eski eşine ve ailesine tehditler savuruyordu. Sonunda da başardı. Şimdi Özdemir'in yaşaması için dua ediyoruz" iddiasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam