Ali Kemal’in Özlem’i sona erdi

Dünya evine girdiler...

Ali Kemal’in Özlem’i sona erdi

Trabzon’un sevilen ailelerinden Kastan ailesinin güzel kızları Özlem Kastan ile Karabina ailesinin yakışıklı oğulları Ali Kemal Karabina, bekarlığa veda ederek evliler kervanına katıldı. 

Ayşe-Metin Kastan ailesinin biricik kızları Özlem ile Ayşe-Musa Karabina ailesinin biricik oğulları Ali Kemal’in Konak Düğün Salonu’nda kıyılan nikah merasimine çok sayıda davetli katıldı. 

Genç çiftleri en mutlu günlerinde yalnız bırakmayan arkadaşları pistten bir an olsun ayrılmadı. Trabzon’un milli oyunu haline gelen Kolbastıda gelin öne çıkarken, geleneksel oyun horonda da damat eşitliği sağladı. 

Düğünlerin olmazsa olmazı olan geleneksel takı töreninin ardından kesilen düğün pastası ile gelin-damat dinlenmeye geçerken, davetlilerde pistte tüm hünerlerini sergiledi. Gecenin sonunda çiçeği burnundaki genç çift tebrikleri kabul ederek en mutlu günlerini fotoğraflarla ölümsüzleştirdi.

Özlem ve Ali Kemal’i tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 






 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam