Alacak verecek kavgası: 1 ölü, 2 yaralı

Alınan bilgiye göre, Kumlu ilçesi Akkerpiç Mahallesi'ne Adana'dan geldiği belirtilen M.E.Y, E.G, C.A. ve Cumaali G. ile İsmail H, Abdullah H, Y.H. ve C.H. arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tabanca ve bıçakların kull

Alacak verecek kavgası: 1 ölü, 2 yaralı

Alınan bilgiye göre, Kumlu ilçesi Akkerpiç Mahallesi'ne Adana'dan geldiği belirtilen M.E.Y, E.G, C.A. ve Cumaali G. ile İsmail H, Abdullah H, Y.H. ve C.H. arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tabanca ve bıçakların kullanıldığı kavgada, silahla vurulan İsmail H, olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan Abdullah H. ve Cumaali G. ise hastaneye kaldırıldı. Olay yerinden kaçan şüphelilerden bazıları Akkerpiç Mahallesi'nde, bazıları ise Belen ilçesinde yakalandı. Şüphelilerin üzerinde 2 ruhsatsız tabanca ele geçirildiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam