Aksaray’da 325 Mağdur Vatandaşa Ödemeleri Yapılıyor

Ak Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay , Aksaray'da geçtiğimiz aylarda aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelen su baskınından zarar gören vatandaşlara zararlarının karşılanması için çıkarılan ödeneğin mağdur vatandaşlara ulaştırıldığını söyledi. Ba

Aksaray’da 325 Mağdur Vatandaşa Ödemeleri Yapılıyor

Ak Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay , Aksaray'da geçtiğimiz aylarda aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelen su baskınından zarar gören vatandaşlara zararlarının karşılanması için çıkarılan ödeneğin mağdur vatandaşlara ulaştırıldığını söyledi.

Başkan Karatay, ilk olarak hasar için ayrılan ödeneğin 120 bin TL olduğunu belirterek, "Dağıtımda öncelikli olarak günlük hayatın normale dönüşümünün hızlandırılması amacıyla ev eşyası hasar gören vatandaşlarımızın zararlarının karşılanmasına yönelik ödemeler yaptık. Bu ödenek ile ev eşyası zarar gören vatandaşlarımızın çoğunluğunun zararlarının karşılanması amacı ile Bin TL'ye kadar olan zararların tamamı ödendi. Evleri hasar gören ve oturulamaz durumda olan iki ailemize 2 Bin TL ve yine hasar büyük olun bir ailemize de 3 Bin TL nakit yardımında bulunuldu. Eşyası zarar gören ve hasar tespitleri tamamlanan toplam 185 ailemizin toplam 120 Bin TL nakit dağıtımı vatandaşlarımızın adına T.C. Ziraat bankasında açılan otomatik hesaba havale yolu yaptık" dedi.

Başkan Karatay, "İktidarımız ilk gününden buyana halkı ve milletine hizmet için çalışmış, memleketin çözüm bekleyen tüm meselelerini etkili şekilde çözmeye gayret göstermiş ve yıllarını hizmetle dolu dolu geçirmiştir. Kurulduğu günden bu yana gücünü Milletten alan AK Parti çok büyük işler yapmıştır. Meydana gelen aşırı yağışlar nedeniyle su baskınından ev ve iş yerleri hasar gören 325 vatandaşımıza toplam 473.725.00 TL, afet, hasar yardımı yapılmış olup, selden zarar gören bütün vatandaşlarımızın zararları tazmin edilmiş ve mağduriyetleri giderilmiştir" diye konuştu.

Aksaray’da 325 Mağdur Vatandaşa Ödemeleri Yapılıyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam