Aksa yine Aksadı: Trabzon'da vatandaş isyanda!

Trabzon'da kış gününde elektrik kesintisi isyan ettirdi.

Aksa yine Aksadı: Trabzon'da vatandaş isyanda!
Trabzon'da bazı mahellelerde yapılan elektrik kesintisi vatandaşı çileden çıkardı. 

Daha önce yapılan bilgilendirmede bugün 08:00 - 11:00 saatleri arasında bakım çalışması nedeniyle Trabzon'un Yomra ilçesi Kaşüstü mahallesinde elektrik kesintisi yapılacağı bildirilmişti. Ancak yapılan kesintinin halen devam ettiği öğrenildi.

Yetkililerden bilgi almaya çalışan vatandaşlara elektriğin belirlenen sürenin ardından verildiği söylenirken bazı bölgelerde elektrik kesintisi devam ediyor.

Kesintinin neden kaynaklandığı konusunda herhangi bir bilgilendirme yapılmazken yaklaşık 10 saattir verilmeyen elektirik vatandaşları isyan ettirdi.

Bir çok evde ısıtma sisteminin elektrik ile çalıştığını ifade eden vatandaşlar, "kış gününde herkesin evde olduğu bir zamanda yapılan kesinti nedeniyle yaşlı, hasta, çoluk çocuk herkes soğukta kaldı. Arıyoruz bilgi alamıyoruz. Etkin arıza kaydı ve etkin bakım çalışması bulunmamaktadır anonsu alıyoruz. Elektrik verildi deniyor ama 10 saat geçmesine rağmen halen elektrik yok. Aksa insanlarla dalga geçiyor. Kış günü olacak iş mi bu?" ifadelerini kullandılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam