Akçaabat Tütünspor galibiyete sevindi

Erkekler Hentbol Süper Lig'de, Ankara Hentbol İhtisas'ı 32-18 yenen Akçaabat Tütünspor'un antrenörü Sami Seis, rakipleri karşısında galibiyete kolay ulaştıklarını söyledi. Seis, sezonun henüz başında olduklarını belirterek, "Süper Lige yabancı bir ekibiz.

Akçaabat Tütünspor galibiyete sevindi

Erkekler Hentbol Süper Lig'de, Ankara Hentbol İhtisas'ı 32-18 yenen Akçaabat Tütünspor'un antrenörü Sami Seis, rakipleri karşısında galibiyete kolay ulaştıklarını söyledi.

Seis, sezonun henüz başında olduklarını belirterek, "Süper Lige yabancı bir ekibiz. Dolayısıyla ilk haftalarımız sancılı geçti. Biraz da sezonu geç açmamızdan kaynaklanan kondisyon ve uyum sorunlarımız oldu. Takımımız yavaş yavaş kendine geliyor. Bazı sporcularım kendini yeni yeni bulmaya başladı" dedi.

Ankara Hentbol İhtisas önünde maçın başından sonuna kadar üstün oynayan taraf olduklarını ifade eden Seis, "Rakibimiz karşısında galibiyete kolay ulaştık. Hırslı, oyun kuran, alan daraltan ve hızlı çıkışlarımızı yerinde yapınca sonuç lehimize oldu. Şimdi yeni yakaladığımız bu havayı sürdürmek istiyoruz.  Bunun için sabrederek çok çalışmalıyız" diye konuştu.

Seis, ligde kalıcı olmak istediklerini vurgulayarak, "Lige renk katmak istiyoruz ama uzun maratonun sonunda da kalıcı olmalıyız. Yeni bir ekiple yeni bir lige alışmaya, tanımaya çalışıyoruz. Bu nedenle öncelikli hedefimiz ligde kalıcı olmaktır" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler