Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne araç hibe edildi

Akçaabat Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bir adet araç hibe edildi.    Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde yapılan teslim törenine, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Garnizon Komutanı B

Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne araç hibe edildi
Akçaabat Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bir adet araç hibe edildi. 
 
Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde yapılan teslim törenine, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Garnizon Komutanı Binbaşı Mustafa Selçuk, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Hacıhasanoğlu ile dernek yöneticileri katıldı.
 
Anahtar teslim töreninde konuşan Akçaabat İlçe Emniyet Müdürü Hacıhasanoğlu,  yapılan desteklerden dolayı teşekkür ederek, “1991 yılından bugüne kadar dernekte hizmet veren başkan ve yöneticileri ile derneğe gönüllü bağışta bulunan Akçaabat halkına teşekkür ediyoruz. Bağış yapılan bu üçüncü aracımız. Bu aracın alınmasında büyük katkısı bulunan Akçaabat Oto Galericiler Derneği Başkanı Necati İsak ile iş adamlarımız Halis Özgüneş ve Aydın Birincioğlu’na teşekkür ediyorum” dedi. 
 
Aracın alınmasında emeği geçen iş adamlarına plaket verilmesinin ardından araç, görevli polis memurlarına teslim edildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam