Akaryakıt istasyonunda korkutan patlama

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bulunan bir petrol istasyonundan LPG alan araç hareket ettiği esnada büyük bir gürültüyle patladı.Alınan bilgiye göre, İzmit Kandıra yolu üzeri Çayırköy mevkiinde bulunan bir petrol istasyonundan LPG alan Musa Ş. idaresindeki 4

Akaryakıt istasyonunda korkutan patlama

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bulunan bir petrol istasyonundan LPG alan araç hareket ettiği esnada büyük bir gürültüyle patladı.

Alınan bilgiye göre, İzmit Kandıra yolu üzeri Çayırköy mevkiinde bulunan bir petrol istasyonundan LPG alan Musa Ş. idaresindeki 41 UR 655 plakalı otomobil, yakıtını aldıktan sonra hareket ettiği esnada henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü araçta büyük patlama meydana geldi.

Patlamanın etkisiyle birlikte araç alev alarak yanmaya başladı. Patlamanın hemen ardından akaryakıt istasyonu çalışanları alevlere yangın söndürme tüpleri ile müdahalede bulundu. Yangın daha da büyümeden kısa sürede söndürüldü. Yaşanan patlamada ölen ya da yaralanan olmazken araç kullanılmaz hale geldi. Yangının aracın LPG sistemindeki gaz sıkışmasından dolayı çıktığı tahmin edilirken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam