AK Partili Vekillerden Başkan Subaşıoğlu’na Ziyaret

1 Kasım seçimlerinde AK Parti'den Denizli Milletvekili olarak seçilen Şahin Tin ve Cahit Özkan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu'nu makamında ziyaret ederek istişarede bulundu. 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'den Denizli Milletvekili olarak

AK Partili Vekillerden Başkan Subaşıoğlu’na Ziyaret

1 Kasım seçimlerinde AK Parti'den Denizli Milletvekili olarak seçilen Şahin Tin ve Cahit Özkan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu'nu makamında ziyaret ederek istişarede bulundu.

1 Kasım seçimlerinde AK Parti'den Denizli Milletvekili olarak seçilen Şahin Tin ve Cahit Özkan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu'nu makamında ziyaret etti. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, AK Parti'den26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde Denizli Milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne seçilen Şahin Tin ve Cahit Özkan'ı makamında ağırladı. Başkan Subaşıoğlu, Denizli'yi TBMM'de temsil edecek olan 26. Dönem AK Parti Milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan'ı önce tebrik etti. Ardından da Başkan Subaşıoğlu ile Şahin Tin ve Cahit Özkan gelecek dönemdeki çalışmalar ve projeler ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ziyaretten dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, Merkezefendi, Denizli ve Türkiye için daha güzel işler başaracaklarını söyledi. Başkan Subaşıoğlu, "Bugün 26. Dönem AK Parti Milletvekillerimiz Şahin Tin ve Cahit Özkan bizleri ziyaret etti. Kendilerini Merkezefendi Belediyemizde ağırlamaktan mutluyuz. Vekillerimiz ile geleceğe dönük istişaremizi gerçekleştirdik. Vekillerimizin ilçemizi, ilimizi ve ülkemizi daha da ileriyle taşınması anlamında yapacağı katkıları biliyoruz. Merkezefendimiz, Denizlimiz ve ülkemiz için hep beraber çok büyük işler başaracağız. Bu anlamda AK Parti Denizli Milletvekillerimiz Şahin Tin ve Cahit Özkan'a ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederim" dedi.

AK Partili Vekillerden Başkan Subaşıoğlu’na Ziyaret

AK Partili Vekillerden Başkan Subaşıoğlu’na Ziyaret

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam