AK Parti Gölbaşı Teşkilatı 24 Kasım’da 24 Fidan Dikti.

Ankara Gölbaşı AK Parti Gençlik ve Kadın Kolları 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenledikleri etkinlik kapsamında 24 fidan dikti. 24 Kasım'da 24 Fidan" sloganıyla Örencik Mahallesi'nde bulunan Öğretmenler Hatıra Ormanı'na fidan diken AK Gençlik ve K

AK Parti Gölbaşı Teşkilatı 24 Kasım’da 24 Fidan Dikti.

Ankara Gölbaşı AK Parti Gençlik ve Kadın Kolları 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenledikleri etkinlik kapsamında 24 fidan dikti.

24 Kasım'da 24 Fidan" sloganıyla Örencik Mahallesi'nde bulunan Öğretmenler Hatıra Ormanı'na fidan diken AK Gençlik ve Kadın Kolları'na İlçe Başkanı Osman Karaaslan, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Tarık Kuyrukçu ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Elif Özer de eşlik etti.

"BİR GÜN DEĞİL, HER GÜN HATIRLAYALIM"

Öğretmenler ile birlikte fidanları diken AK Partili gençler ve kadınlar, fidan dikiminin ardından öğretmenlerin gününü kutlayarak görevlerinde başarılar dilediler.

Fidan dikim töreninde konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, bütün öğretmenlerin gününü kutlayarak, "Bu organizasyonu yapan gençlik kollarımıza teşekkür ediyorum. Tabi öğretmenlerimizi bir gün değil, her gün hatırlamamız gerekiyor. Öğretmenlerimiz bu günlere bu yaşlara gelmemizde en büyük etkenlerdir, en büyük faktörlerdir. Onun için öğretmenlerimizin bir gün değil, her gün hatırlanması dileğiyle tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü tebrik ediyorum" dedi.

"HER ÖĞRENCİ BİR FİDANDIR"

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Tarık Kuyrukçu da yaptığı açıklamada Her öğrenci bir fidandır şiarıyla yola çıktıklarını belirterek, "Öğretmenlerimiz bizim her şeyimiz. Bizleri yetiştiren, bizleri bu günlere getiren insanlar. Onun için bugünün anlamına özel 24 Kasım'da 24 Fidan projemizi başlattık ve dikimini gerçekleştiriyoruz. Her öğrenci bir fidandır şiarıyla yola çıktık ve öğretmenlerimiz de öğrencilerimizi yetiştirerek bir fidan gibi geleceğe hazırlıyorlar. Bu anlamda bu projemizi gerçekleştiriyoruz" şeklinde konuştu.

Fidan dikim törenine katılan öğretmenler de bu anlamlı etkinlikten dolayı AK Partili gençlere, kadınlara ve İlçe Başkanı Osman Karaaaslan'a teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdiler.

AK Parti Gölbaşı Teşkilatı 24 Kasım’da 24 Fidan Dikti.

AK Parti Gölbaşı Teşkilatı 24 Kasım’da 24 Fidan Dikti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler