Ağabeyinin 16 yaşındaki baldızıyla ilişki yaşadı sonra da...

Okurken kanınız donacak...

Ağabeyinin 16 yaşındaki baldızıyla ilişki yaşadı sonra da...

Iğdır'da ağabeyinin 16 yaşındaki baldızı ile aşk yaşayan 25 yaşındaki Sinan T., bir plan kurup 8 aylık hamile S.K.'nın ölü doğum yapmasını sağladı. Bebek katili Sinan T. bebeği gömerken ise suçüstü yakalandı. Olayla ilgili Sinan T. ve sevgilisi S.K. ile para karşılığı hamileye iğne yapıp bebeğini ölü dünyaya gelmesini sağladığı öne sürülen hemşire S.K. ile hemşirenin eşi H.K. tutuklandı.



7 BİN LİRAYA ÖLÜM İĞNESİ

Iğdır'da çay ocağı işleten 25 yaşındaki Sinan T., evlilik dışı doğacak bebekten kurtulmak için plan hazırladı. Sinan T., ağabeyinin baldızı S.K. ile ilişki kurmaya başladı. Bu ilişkiden hamile kalan S.K. durumu kendi ablasına anlattı. Gün geçtikçe karnı büyüyen S.K.'nın sevgilisi Sinan T., acil tıp teknikeri arkadaşı H.K.'dan yardım istedi. H.K.'nın yönlendirmesiyle Sinan T. ve hamile sevgilisi S.K., Iğdır Devlet Hastanesi'ne gitti ve orada hemşire S.K. ile görüştü. Hemşire S.K., iğne yapıp bebeğin ölü doğmasını sağlayabileceğini, bunun karşılığında 7 bin lira alacağını söyledi.,

DÜŞÜK YAPMASINI SAĞLADI

Bu teklifi hiç düşünmeden kabul eden Sinan T. ve hamile sevgilisi S.K. geçen 5 Ekim günü hastaneye gitti. Hemşire S.K., genç kadına iğne yaparak düşük yapmasını sağladı ve bebeği ölü doğmuş gibi Sinan T.'ye teslim etti.

BEBEĞİ GÖMERKEN SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Hastane polisi, Sinan T.'nin ölü doğan bebekle hastaneden çıkışından şüphelenip durumu Asayiş Şubesi ekiplerine bildirdi. Polisin takip ettiği T. poşetteki ölü bebeği boş bir alanda toprağa gömmek isterken suçüstü yakaladı. Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadesinde her şeyi itiraf eden Sinan T. ile birlikte sevgilisi S.K., para karşılığı 8 aylık hamileye düşük yaptıran hemşire S.K. ve hemşirenin eşi H.K. yakalanarak gözaltına alındı.

4 KİŞİ CİNAYETTEN TUTUKLANDI

Şüpheliler, polisteki sorgularının ardından dün akşam adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki ifadelerinin ardından tutuklanma istemi ile mahkekeye sevk edilen 4 kişi cinayet suçundan tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler