Adını duyanlar çok şaşırıyor!

Amasya’da yaşayan bir vatandaşın gerçek adı ve soyadını duyanlar şaşırıyor.İki yıldır çalıştığı markete gelen müşterilerin ve sokakta karşılaştıklarının adını, ardından da soyadını öğrendiklerinde şaşırdıklarını ve inanmak için kimliğini göstermek zorunda

Adını duyanlar çok şaşırıyor!

Amasya’da yaşayan bir vatandaşın gerçek adı ve soyadını duyanlar şaşırıyor.

İki yıldır çalıştığı markete gelen müşterilerin ve sokakta karşılaştıklarının adını, ardından da soyadını öğrendiklerinde şaşırdıklarını ve inanmak için kimliğini göstermek zorunda kaldığını belirten 31 yaşındaki Gerçek Kazak, “Duyanlar ‘güzel, değişik bir isim. İlk defa duyduk’ diyorlar. Bana sesleniyorlar. ‘Gerçek bakar mısın’ diyorlar. ‘Gerçek kim’ diye oluyor. Ben de herkese anlatmak zorunda kalıyorum. Biz de değiştiremedik işin gerçeği. Ben de ismimi sevdim yani” diye konuştu.

Ailesinin Kazakistan kökenli olduğunu, adaşlarını bulmak için yaptığı araştırmalarda sadece Ordu’da bir adaşına daha rastladığını ve bir yıl önce evlendiği eşi Gül’ün de isminden rahatsızlık duymadığını anlatan Gerçek Kazak, ayrı yumurta ikizi kardeşinin adının da ‘Şansım’ olduğunu dile getirdi.

Marketteki diğer çalışanlar da Gerçek ile çalışmaktan mutlu olduklarını belirttiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler