Adilcevaz’da Sağlıklı Yaşam Merkezi Açıldı

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde vatandaşlar için Sağlıklı Yaşam Merkezi hizmete açıldı. Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, başlattığı çalışmalar kapsamında atıl durumda bulunan öğretmenevinin bodrum katını tadilattan geçirerek ilçe halkının hizmetine

Adilcevaz’da Sağlıklı Yaşam Merkezi Açıldı

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde vatandaşlar için Sağlıklı Yaşam Merkezi hizmete açıldı.

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, başlattığı çalışmalar kapsamında atıl durumda bulunan öğretmenevinin bodrum katını tadilattan geçirerek ilçe halkının hizmetine sunulmak üzere modern spor aletlerinin bulunduğu Sağlıklı Yaşam Merkezi haline dönüştürdü. İlçe yöneticileri ile birlikte merkezde incelemelerde bulunan Başkan Gürsoy, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. İlçe halkına en güzel hizmetleri yapmaya çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Necati Gürsoy, halkı sağlıklı yaşam için spora teşvik etmek istediklerini söyledi. Başkan Gürsoy, Adilcevaz halkına güzel bir hizmet daha kazandırdıklarını ifade ederek, "Adilcevaz Belediyesi olarak halkımızın daha iyi şartlarda yaşamaları için öncelikli olarak tüm mekanlarımızı yenileyerek daha kullanışlı hale getirdik. Bu kapsamda atıl durumda bulunan öğretmenevini yeniden tadilattan geçirdik. Öğretmenevinin bodrum katını ise vatandaşlarımızın spor yapabileceği bir salon haline getirmek istedik ve bu yönde çalışmalarımızı yaptık. Atıl durumda bulunan bu binayı baştan aşağı yenilerken aynı zamanda hem bayanlar hem de erkekler için buraya modern spor aletleriyle donatılmış fitness salonu yaparak halkımızın hizmetine sunduk. Haftanın her günü sabah 07.00 ile 22.00 saatleri arasında hizmet verecek olan salonumuzdan pazartesi, çarşamba ve cuma günleri erkekler, salı, perşembe ve cumartesi günleri de bayanlar faydalanabilecekler. Pazar günleri ise hem erkeklere hem de bayanlara hizmet vereceğiz. Uygulamaya koyduğumuz merkezimiz halkımıza güzel ve verimli zaman dilimi geçirmelerine imkan verecek. Halkımız burada gerek sağlıklı bir yaşam sürdürmeleri için gerekse verimli zaman geçirmiş olacaklardır. Bu merkezin birçok anlamda halkımıza güzel hizmetler vereceğine inanıyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde bu merkezin yanı sıra Kültür ve Sanat Evi ile birlikte hamam ve saunanın toplu açılışlarını yapacağız. Halkımız her şeyin en iyisine en güzeline layıktır. Biz hizmetlerimizi halkımız için yapıyoruz. İnşallah bundan sonra da halkımıza ve ilçemize daha güzel ve kalıcı hizmetler kazandırmaya devam edeceğiz" dedi.

Öğretmenevini ve fitness salonunu gezen ilçe yöneticileri ve eşleri, yapılan hizmetler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemezken, Belediye Başkanı Necati Gürsoy'a ise ilçeye yaptığı güzel çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

Adilcevaz’da Sağlıklı Yaşam Merkezi Açıldı

Adilcevaz’da Sağlıklı Yaşam Merkezi Açıldı

Adilcevaz’da Sağlıklı Yaşam Merkezi Açıldı

Adilcevaz’da Sağlıklı Yaşam Merkezi Açıldı

Adilcevaz’da Sağlıklı Yaşam Merkezi Açıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam