Adana haber: Sevgilisinin borcu için fuhuş yapmış!

Adana'da genç kız fuhuştan gözaltına alındı ifadesi ise şaşırttı

Adana haber: Sevgilisinin borcu için fuhuş yapmış!
Polis ekiplerinin Adana'da gerçekleştirdiği fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 17 yaşındaki A.K. sevgilsinin borçlarını ödemek için fuhuş yaptığını söyledi.

Ahlak Bürosu Amirliği ekiplerinin, günlük olarak kiraya verilen daireye yaptığı baskında, A.K. ile onu erkeklere pazarlayan 23 yaşındaki Velit S. ve daireyi fuhuş amaçlı kiraladığı belirlenen emlak komisyoncusu 38 yaşındaki C.D.'yi gözaltına aldı. Sorgusunda, fuhuşa kendi isteği ile başladığını söyleyen A.K. şöyle dedi:

"3 ay önce sosyal medyadan Abuzer K. ile tanıştım. Birlikte olmaya başladık, çok seviyordum. Ekonomik sıkıntıları olduğunu anlatıyordu. Bir gün, 'Bir kız bulup satacağım, ondan gelen parayla borçlarımı öderim' dedi. Ben de kıskanıp, beni pazarlayabileceğini söyledim. Böylece fuhuşa başladım. Abuzer, Antalya'ya çalışmaya giderken beni Velit'e emanet etti. Velit müşteri buluyor, ben de kazandığım parayı Abuzer'e gönderiyorum." 

ARKADAŞININ RİCASI ÜZERİNE KIZI PAZARLAMIŞ

Fuhşa aracılık yapmak ve küçük yaştaki kızı erkeklere pazarlamak suçlarından sorgulanan Velit S. ise ifadesinde, arkadaşının ricası üzerine bu işi yaptığını öne sürerek şöyle ifade verdi:

"Abuzer benim arkadaşım. Antalya'ya çalışmaya gidiyordu. Beni A.K. ile tanıştırdı. Yaşı küçük olduğu için müşteri bulmakta zorlanacağını, kendisine hem yer, hem de müşteri bulmam konusunda yardımcı olmamı istedi. Ben evi kiralıyorum, A.K. müşteriden aldığı parayı bana teslim ediyor, ben de Abuzer'e gönderiyordum. Arkadaş kurbanı oldum." İfadelerinin ardından genç kız A.K. ile emlak komisyoncusu C.D., serbest bırakılırken Velit S. tutuklandı. Antalya'da olduğu belirlenen 22 yaşındaki Abuzer K.'nin yakalanması için ise çalışma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler