Aç kalan domuzlar mahalleyi bastı

Ordu'da aç kalan domuzlar sürü halinde mahalleye indi. Doğada yiyecek bulmakta güçlük çeken domuz sürüsü Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı 10 kilometre uzaklıktaki Kabakdağı Mahallesi'ni istila etti.    Doğada yiyecek bulmakta güçlük çeken domuz sürüsü Kabakd

Aç kalan domuzlar mahalleyi bastı

Ordu'da aç kalan domuzlar sürü halinde mahalleye indi.

Doğada yiyecek bulmakta güçlük çeken domuz sürüsü Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı 10 kilometre uzaklıktaki Kabakdağı Mahallesi'ni istila etti. 
 
Doğada yiyecek bulmakta güçlük çeken domuz sürüsü Kabakdağı Mahallesi ve ona yakın bölgelerde görüldü. Sürü halinde gezen domuzların oluşturdukları ilginç görüntü bir vatandaş tarafından görüntülendi.
 
Kent merkezinde yakın olan mahallede gece geç saatlerde sürü halinde dolaşan domuzları gören vatandaşlar paniğe kapılıp korku dolu anlar yaşıyor. Sokakta aniden domuzlarla karşı karşıya kalan vatandaşlar saldırabileceği endişesiyle çareyi kaçıp yüksek yerlere çıkmakta ya da eline geçen bir cisimle kendisini savunmakta buluyor.
 
Şehre inerek yiyecek arayan yaban domuzlarının şu ana kadar insanlara saldırmadığını, fakat korktuklarını belirten Agah Akdeniz, “Domuzların mahallemize indiklerini köpeklerin havlamalarıyla anlıyoruz. Kimseye şu ana kadar saldırmadılar. Ama bunlar çok soğuk ve ürkütücü hayvan. Geceleri sokağa çıkamaz olduk. Ayrıca, domuzları gören çocuklarımızın psikolojisi bozuluyor. Yaban domuzu korkusu onların bilinç altına yerleşiyor. Çok endişeliyiz. Acilen çözüm üretilmeli ve bu hayvanların buralara kadar inmeleri mutlaka önlenmeli” dedi.
 
20160519aw752063_02.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler