Ablası için eniştesini öldürdü!

Dün gece meydana gelen olayda, iddiaya göre Ebru Kereci, kendisine şiddet uygulayan eşi Aydın ile tartıştıktan sonra evi terk edip, baba evine gitti. Aydın Kereci, kayınpederinin evine giderek eşiyle barışmak istediğini söyledi. Ablasının barışmak istemed

Ablası için eniştesini öldürdü!

Dün gece meydana gelen olayda, iddiaya göre Ebru Kereci, kendisine şiddet uygulayan eşi Aydın ile tartıştıktan sonra evi terk edip, baba evine gitti. Aydın Kereci, kayınpederinin evine giderek eşiyle barışmak istediğini söyledi. Ablasının barışmak istemediğini söyleyen Salman Kereci ile eniştesi Aydın Kereci arasında tartışma çıktı.

Kısa sürede büyüyen tartışmada öfkelenen Salman Kereci, evde bulunan av tüfeğini alarak eniştesine ateş açtı. Saçmaların hedefi olarak ağır yaralanan Aydın Kereci, çağrılan ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kereci, burada yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Aydın Kereci'nin cesedi, incelemenin ardından otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. İhbar üzerine olay yerine giden polisler ise Salman Kereci'yi gözaltına aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler