ABD Ankara Büyükelçisi, Suriyeli Öğrencileri Ziyaret Etti

ABD Ankara Büyükelçisi John Bass ve eşi, Gaziantep’teki Suriyeli öğrencileri eğitim gördükleri okulda ziyaret etti.Amerika merkezli ZAKAT Foundation of Amerıca Vakfı'nın Suriyeli öğrencilere yardımlarını yerinde inceleyen ABD Ankara Büyükelçisi John Bass

ABD Ankara Büyükelçisi, Suriyeli Öğrencileri Ziyaret Etti
ABD Ankara Büyükelçisi John Bass ve eşi, Gaziantep’teki Suriyeli öğrencileri eğitim gördükleri okulda ziyaret etti.
Amerika merkezli ZAKAT Foundation of Amerıca Vakfı'nın Suriyeli öğrencilere yardımlarını yerinde inceleyen ABD Ankara Büyükelçisi John Bass ve eşi Holly Holzer Bass, ilk olarak Dr. Cemil Karslıgil İlkokulu’ndaki öğrencileri ziyaret etti. Ziyarete ZAKAT’ın ABD’deki Başkanı Halil Demir ve eşi Donna, ZAKAT’ın Gaziantep’teki başkanı Mehmet Demir ve Adana Konsolosu Jonh L. Espinoza da katıldı.
ZAKAT Vakfı, Suriyeli öğrencilere birçok konuda yardımcı olurken, öğretmenlerin maaşlarını da ödüyor. Gaziantep genelinde toplam 10 okula ve 6 bin öğrenciye yardım eli uzatan ZAKAT Vakfı, Büyükelçi Bass tarafından takdir edildi. Ziyarette, Büyükelçi Bass’ın eşi Holly Holzer Bass, Suriyeli çocuklarla yakından ilgilendi. Öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Bass ve eşi, bir öğretmene hediye takdim etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler