91 işçi zehirlendi

Yalova’nın Altınova ilçesinde, Tünel inşaatında çalışan üç firmaya ait 91 kişi yedikleri yemeklerden zehirlendi. Yalova Devlet Hastanesi acil servisini dolduran hastalarda, mide bulantısı, kusma ve karın ağrısı teşhisiyle tedavilerine başlandı.Öğle yemeği

91 işçi zehirlendi

Yalova’nın Altınova ilçesinde, Tünel inşaatında çalışan üç firmaya ait 91 kişi yedikleri yemeklerden zehirlendi. Yalova Devlet Hastanesi acil servisini dolduran hastalarda, mide bulantısı, kusma ve karın ağrısı teşhisiyle tedavilerine başlandı.

Öğle yemeğinde yedikleri, köfte, nohut ve pilavın ardından, akşam yemeğinde domates çorbası ve mercimek yedikten sonra rahatsızlanan işçiler Yalova Devlet Hastanesi acil servisini hınca, hınç doldurdu.

Yalova Devlet Hastanesi Genel Sekreteri Ünal Küçük yaptığı açıklamada, “7 uzman doktor ile hastalarımıza müdahale ettik. Şu an hayati tehlikesi olan bir hastamız bulunmuyor. Hastanemizde yatacak hastalar için yataklar hazırlandı. Endişe edilecek bir durum yok. Her şey kontrolümüz altında” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler