9 yaşındaki kızını öldürüp asit içti!

Türkiye'yi dehşete düşüren haber Hatay'dan geldi. İskenderun ilçesinde psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir anne, 9 yaşındaki kızı Elif Eylül'ü kalbinden bıçaklayarak öldürdü. 33 yaşındaki kadın daha sonra asit içerek intihara kalkıştı.

9 yaşındaki kızını öldürüp asit içti!

Hatay'dan gelen haber herkesin kanını dondurdu. İskenderun ilçesinin Çay Mahallesi'ndeki korkunç olayda bir süredir eşinden ayrı yaşayan ve bu süreçte psikolojik sorunlar yaşayan 33 yaşındaki Bahar B. S. dehşet saçtı.

SON DADİKA | KIZINI ÖLDÜRÜP ASİT İÇTİ
9 yaşındaki kızı Elif Eylül S.’yi bıçakla kalp bölgesinden yaraladı, kendisini de bıçakla yaralayan ve asit içerek intihara kalkışan kadının çığlıkları ile olayı duyan komşuları durumu polise bildirdiler.

KÜÇÜK ELİF'TEN ACI HABER
Kadın ve kızı İskenderun Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 9 yaşındaki Elif yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Anne ise yoğun bakımda tedaviye alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler