8 katlı binada korkutan yangın

İstanbul Esenyurt'ta bir binanın giriş katında çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi. Esenyurt’ta 8 katlı bir binanın giriş katındaki atölye, elektrik kontağından çıkan yangın sonucu alev alev yandı. Yükselen dumanlardan binadaki 2 kişi etkilenirken, y

8 katlı binada korkutan yangın

İstanbul Esenyurt'ta bir binanın giriş katında çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi.

Esenyurt’ta 8 katlı bir binanın giriş katındaki atölye, elektrik kontağından çıkan yangın sonucu alev alev yandı. Yükselen dumanlardan binadaki 2 kişi etkilenirken, yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
 
Yangın, saat 00.00 sıralarında Esenyurt Fatih Mahallesi 19 Mayıs Caddesi üzerindeki 8 katlı bir binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alt katlarında iş merkezi ve mobilya dükkanı bulunan binanın giriş katındaki atölyede elektrik kontağından yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın bir anda atölyenin her tarafını sardı. Binadaki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürerek kontrol altına aldı. Binaya sıçraması önlenen yangından yükselen dumanlar nedeniyle 2 kişi hastanelik oldu. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen atölyede soğutma çalışmaları yapıldı. Tüm bu yaşananları ise bir vatandaş cep telefonu kamerası ile görüntüledi.
 
Polis yangın ilgili inceleme başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler