7 Bin 850 Karton Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Bitlis Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Tatvan ilçesinde durdurulan bir kamyonda 7 bin 850 karton kaçak sigara ele geçirildi. Bitlis Valiliği'nden yapılan açıklamada, şüphe üzerine bir kamyonun durdurulmak istenildiği, ancak aracın durmayarak Bitlis

7 Bin 850 Karton Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Bitlis Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Tatvan ilçesinde durdurulan bir kamyonda 7 bin 850 karton kaçak sigara ele geçirildi.

Bitlis Valiliği'nden yapılan açıklamada, şüphe üzerine bir kamyonun durdurulmak istenildiği, ancak aracın durmayarak Bitlis istikametine kaçmaya başladığı belirtildi. Açıklamada, "Işıklı ve sesli uyarılarla "dur" ihtarı yapılan araç, Muş-Bitlis yol ayrımında takviye ekiplerle birlikte durdurulmak istenmiş, Muş yoluna girerek kaçmak isteyen araç 100 metre ileride durdurulmuştur. Araç kasası kontrol edildiğinde, üzeri brandayla kapatılmış ve kutulanmış halde çeşitli markalarda olmak üzere toplam 7 bin 850 karton gümrük kaçağı sigara olduğu görülmüş, bahse konu araç ve sigaralar cumhuriyet savcısı talimatları doğrultusunda muhafaza altına alınmıştır. Olay ile ilgili olarak şahıs hakkında 5607 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan adli işlem yapılmış, araç ve sigaralara el konulmuş, şüpheli şahıs ise mevcutlu olarak Tatvan Cumhuriyet Savcılığı'na intikal ettirilmiş. Şahıs, cumhuriyet savcılığınca alınan ifadesinin ardından serbest bırakılmıştır" denildi.

7 Bin 850 Karton Kaçak Sigara Ele Geçirildi

7 Bin 850 Karton Kaçak Sigara Ele Geçirildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler