60 yıl önce mezun olanlar toplanıyor

Ülkemizin en köklü eğitim-öğretim kurumlarından olan Trabzon Lisesi'nden 1955 yılında mezun olanlar 17-18 Ekim 2015 tarihlerinde Trabzon'da bir araya gelecekler.   Aralarında Eski Trabzon Belediye Başkanı Orhan Karakullukçu, Eski Trabzonspor Başkanı Ahmet

60 yıl önce mezun olanlar toplanıyor
Ülkemizin en köklü eğitim-öğretim kurumlarından olan Trabzon Lisesi'nden 1955 yılında mezun olanlar 17-18 Ekim 2015 tarihlerinde Trabzon'da bir araya gelecekler.
 
Aralarında Eski Trabzon Belediye Başkanı Orhan Karakullukçu, Eski Trabzonspor Başkanı Ahmet Celal Ataman, Eski İTÜ Rektörü Prof. Dr. Kemal Alemdaroğlu, müzisyen Teoman Önaldı ve Osman Aksu, işadamı Kenan Kolot, öğretim üyesi Prof. Dr. İbrahim Yıldırım, ressam Osman Akbay, Dr. Rüştü Araz, Dr. Alptekin Peker gibi isimlerinde bulunduğu mezunların Trabzon'daki buluşmalarına 1955'den önceki ve sonraki yılda da Trabzon Lisesi'nden mezun olanlar katılacaklar.
 
60'ıncı mezuniyet yılı nedeniyle bir araya gelecekler Zorlu Otel'de toplantı yaptıktan sonra, Trabzon Lisesi'ni de ziyaret edecekler.
 
trabzon-lisesi.jpg
 
trabzonlisesi-2.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler