60 yaşında canına kıydı!

Rize’de 60 yaşındaki bir kişi kendisini asarak intihar etti.Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz gece Menderes Bulvarı üzerindeki Birlik Apartmanı kalorifer dairesinde Resul U isimli apartman sakini aşırı yağıştan dolayı kontrol için binanın bodrumuna indi.R

60 yaşında canına kıydı!

Rize’de 60 yaşındaki bir kişi kendisini asarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz gece Menderes Bulvarı üzerindeki Birlik Apartmanı kalorifer dairesinde Resul U isimli apartman sakini aşırı yağıştan dolayı kontrol için binanın bodrumuna indi.

Resul U, komşusu S. B.’yi (60) ip ile boynundan doğal gaz borusuna asılmış olarak buldu. Olay yerine sağlık ekipleri ve polis çağrıldı. S.B.’nin olay yerinde hayatını kaybettiği anlaşıldı. S.B.’nin kesin ölüm nedeninin tespit edilebilmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Birlik Apartmanı’nda ikamet eden S.B.’nin 2011 yılında Rize’de şehir merkezinde etkili olan su taşkınında evi ve eşyaları hasar görmüştü.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam