44 Malatyaspor Cihangir Serkan Meriç İle Anlaştı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2.Grup'ta mücadele eden 44 Malatyaspor, teknik sorumluluk görevine Cihangir Serkan Meriç'i getirdi. Kulüpte yaşanan ekonomik sıkıntıları gerekçe göstererek görevinden istifa eden İsmail Tekin'in yerine bir ismi getirmek için bir

44 Malatyaspor Cihangir Serkan Meriç İle Anlaştı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2.Grup'ta mücadele eden 44 Malatyaspor, teknik sorumluluk görevine Cihangir Serkan Meriç'i getirdi.

Kulüpte yaşanan ekonomik sıkıntıları gerekçe göstererek görevinden istifa eden İsmail Tekin'in yerine bir ismi getirmek için bir süredir arayışta olan 44 Malatyaspor yönetimi en son Yeşilyurtspor'da görev yapan Cihangir Serkan Meriç'i her konuda anlaşmaya vardı. 44 Malatyaspor Kulüp 2. Başkanı Barış Bingöl yaptığı açıklamada Cihangir Serkan Meriç ile her konuda anlaşmaya vardıklarını, Meriç'in takımın başında çalışmalara başladığını söyledi.

Bingöl, "Geçen yıl aynı grupta yer aldığımız Malatya Yeşilyurtspor takımını çalıştıran Malatya'nın sevilen antrenörlerinden Cihangir Serkan Meriç'le yaptığımız görüşmeler neticesinde anlaşmaya vardık. Umarım bu anlaşma her iki taraf için de hayırlı olur. 44 Malatyaspor olarak bizi hedefe taşıyacak bir isim olduğuna inanıyoruz. Bu hafta oynayacağım karşılaşmanın hazırlıklarını Cihangir hocamız nezaretinde devam ettireceğiz" dedi.

"BU TAKIM MALATYA'NIN TAKIMI"

Bingöl, bu seneki hedeflerinin gruptan birinci takım olarak çıkıp, Play-Off'lara katılmak olduğunu belirtti. Bingöl, "Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta birinci takım olarak Play Off'a katılmayı amaçlıyoruz. Bu hedefimize ulaşabilecek kalitede bir takımız. Kulübümüzün mali yapısını düzletmek için elimizden geleni yapıyoruz. Hak verirsiniz ki gençlik takımlarını ayakta tutabilmek kolay iş değil. Tabi biz bu takımı 3.lige çıkarıp başka bir ile götürmeyeceğiz. Bu takım Malatya'nın takımı. Bölgesel Amatör Lig'de de olsak, 3.ligde de olsak bu takımda Malatya'nın çocukları oynayacak. Malatyalı futbol severlere bizlere gösterdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

44 Malatyaspor Cihangir Serkan Meriç İle Anlaştı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler