400 Suriye Ve Afgan Uyruklu Kaçak Yakalandı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi açıklarında sabah yakalanan 71 kaçaktan sonra bölgede operasyon başlatan Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, 400 kaçağı daha lastik botlarla Midilli'ye gitmek isterken yakaladı. Sahil Güvenlik Komutanlığı botlarının katıldığı

400 Suriye Ve Afgan Uyruklu Kaçak Yakalandı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi açıklarında sabah yakalanan 71 kaçaktan sonra bölgede operasyon başlatan Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, 400 kaçağı daha lastik botlarla Midilli'ye gitmek isterken yakaladı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı botlarının katıldığı operasyonlarda, çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan 400 kaçağa ulaşıldı.

Yasa dışı yollardla Yunanistan'ın Midilli Adası'na gitmeye çalıştıkları öğrenilen kaçaklar ve kullandıkları lastik botlar ile can yelekleri Cunda'da bulunan Sahil Güvenlik Ayvalık Bot Komutanlığı iskelesine getirildi. İskelede ve botlar üzerinde kimlik tespiti için bekletilen kaçaklar bir ara gerginlik çıkardı. Duruma müdahale eden sahil güvenlik askerleri mültecileri kısa sürede yatıştırdı.

Yakalanan 400 mülteci arasında rahatsızlananlar olunca 112 acil yardım ekibi çağırıldı. Sahil Güvenlik Ayvalık Bot Komutanlığı iskelesine gelen sağlık görevlileri gereken müdahaleyi yaptıktan sonra bölgeden ayrıldı. Kaçakların, işlemlerinin tamamlanmasının ardından sınır dışı edilmek üzere Ayvalık Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edileceği bildirildi.

400 Suriye Ve Afgan Uyruklu Kaçak Yakalandı

400 Suriye Ve Afgan Uyruklu Kaçak Yakalandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam