40 Yıllık Dönerciyi Haber Vurdu

Foça'da, çarşı içinde dönercilik yapan Muzaffer Şimşek, 37 yıllık meslek hayatı boyunca bir gazete haberi kadar satışlarını etkileyen bir olay yaşamadığını söyledi.Son günlerde gıda zehirlenmesi haberiyle gündeme gelen Foça'da, Saray Döner adlı işletmesi

40 Yıllık Dönerciyi Haber Vurdu

Foça'da, çarşı içinde dönercilik yapan Muzaffer Şimşek, 37 yıllık meslek hayatı boyunca bir gazete haberi kadar satışlarını etkileyen bir olay yaşamadığını söyledi.

Son günlerde gıda zehirlenmesi haberiyle gündeme gelen Foça'da, Saray Döner adlı işletmesi bulunan Muzaffer usta kendileriyle ilgisi olmadığı halde haberin çıktığı ilk günlerde tavuk döner satışlarının yüzde yetmiş oranında düştüğünü, sonraki günlerde yavaş yavaş normale dönmeye başladığını söyledi. Memleketi Aksaray'da genç yaşta bu mesleğe başladığını, Antalya ve Bodrum'un çok yıldızlı otellerinde yıllarca çalıştığını, ardından 10 yıl Almanya'nın Hamburg kentinde döner dükkanı işlettiğini anlatan Şimşek,son yedi yıldır da Foça'da, memleketinin adından esinlenerek isimlendirdiği Saray Döner markasıyla hizmet verdiğini söyledi.

Şimşek, mekanlarının küçük görünmesine rağmen yaz-kış her gün 08-23 saatleri arasında üç kişilik personelle aralıksız çalıştıklarını, hem dükkan müşterisine, hem de kurum ve ev siparişlerine yetişmeye gayret ettiklerini belirtti.

Bir meslektaşlarının ihmalinin aynı işi yapan herkese mal edilmemesi gerektiğini dile getiren Muzaffer Şimşek, şöyle konuştu: "Bu hatayı yapan arkadaşımız hakkında gerekli işlem yapılmıştır. Müşterilerimiz rahat ve emin olsunlar. Foça gıda denetimlerinin en sık yapıldığı yerdir. Biz zaten kendi denetimimizi önce kendimiz yapıyoruz. Hijyen şartlarda, soğuk zinciri aksatmayan nakliye imkanlarında, çalışacağımız tedarikçi firmaları özenle seçiyoruz. Gerek dükkanımız gerek mal temin ettiğimiz Türkiye'nin en

büyük firmalarından Banvit her türlü tedbiri almakla kalmayıp, ayrıca kendisi sürekli denetim talep eden ve yaptıran kuruluşlardır. Bu raporları en küçük tereddüdü olan müşterimiz dükkanımızda görebilir. Benim müşterilerim hatta abonelerim arasında başta Kaymakamlık, Belediye, Adliye olmak üzere Foça'nın hemen bütün resmi kurumları vardır."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam