36 saat sonra bulundu ama...

Çaycuma ilçesine bağlı Erenköy’de dün akşam saatlerinde olta ile balık tutmak için gittiği Filyos ırmağında kaybolan ve 36 saat sonra bulunan Yusuf Zoroğlu hayatını kaybetti.Olay, dün saat 19.15 sıralarında meydana geldi. Balık tutmak için Şeyhoğlu köyünd

36 saat sonra bulundu ama...

Çaycuma ilçesine bağlı Erenköy’de dün akşam saatlerinde olta ile balık tutmak için gittiği Filyos ırmağında kaybolan ve 36 saat sonra bulunan Yusuf Zoroğlu hayatını kaybetti.

Olay, dün saat 19.15 sıralarında meydana geldi. Balık tutmak için Şeyhoğlu köyünden Erenköy köyüne gelen 22 yaşındaki Yusuf Zoroğlu, balık tuttuğu sırada dengesini kaybederek Filyos ırmağına düştü. Yüzme bilmediği için kaybolan genç için AFAD ve Çaycuma Belediyesi su üstü arama ekipleri seferber oldu. Dün gece yapılan aramaların sonuçsuz kalması üzerine bugün sabah tekrar bölgeye giden arama kurtarma ekipleri çalışma başlattı. Çalışmalara vatandaşlarda katıldı. Botla ırmakta arama yapıldı. Aramalar sonra kanca sistemiyle yapılarak gencin cansız bedeni kancaya takılmasının ardından çalışmalar 36 saat sonra tamamlanarak ırmakta boğulan Yusuf Zoroğlu’nun cesedi kıyıya çıkarıldı. Irmaktan cesedin çıkarılmasıyla birlikte gencin yakınları ve babası Cengiz Zoroğlu gözyaşlarına hakim olamadı.

BONCUK İSİMLİ KÖPEK OLAY YERİNDEN AYRILMADI

Balık tutmak için Filyos ırmağına gelen Yusuf Zoroğlu, yanında köpeği Boncuk ile geldi. Boncuk isimli köpeğin dün akşam saatlerinden beri olay yerinden ayrılmadığı gözlendi. Filyos ırmağından cansız bedeni çıkarılan genç cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsisi yapılmak üzere Çaycuma Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler