35 Metre sürüklendi ve iki kişi...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesindeki trafik kazasında, biri çocuk iki kişi yaralandı. Kaza, saat 11.30 sularında Çetin Apatay Bulvarı'nda üzerinde meydana geldi. İddiaya göre park yerinden anayola çıkan, 36 yaşındaki Güliz Dağlıoğlu idaresindeki 67 TR 111 plak

35 Metre sürüklendi ve iki kişi...
Zonguldak’ın Ereğli ilçesindeki trafik kazasında, biri çocuk iki kişi yaralandı. Kaza, saat 11.30 sularında Çetin Apatay Bulvarı'nda üzerinde meydana geldi.
 
İddiaya göre park yerinden anayola çıkan, 36 yaşındaki Güliz Dağlıoğlu idaresindeki 67 TR 111 plakalı otomobil, Ereğli istikametine giden 38 yaşındaki Mustafa Çam'ın kullandığı 67 SK 840 plakalı TIR’ın altında kaldı. Yaklaşık 35 metre sürüklenen otomobilde, sürücü Dağlıoğlu ve yanında bulunan 12 yaşındaki oğlu Metehan Dağlıoğlu yaralandı. Yaralıların yardımına koşan diğer sürücüler ve çevredeki vatandaşlar, sağlık ekipleriyle birlikte arabadan çıkardı. Cankurtaranda ilk müdahaleleri yapılan ve Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan iki yaralının sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Otomobil ise polisler ve diğer vatandaşlar tarafından yoldan kaldırıldı. Kazayı anlatan TIR Şoförü Çam, “Kütleme sesi geldi. Önüme ve dikiz aynalarına baktığımda bir şey göremedim. Ne olduğunu durunca anladım.” dedi. Çam, ifadesi alınmak üzere Merkez Karakolu'na götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler