3 yıldır kayıp kızını arıyor

Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde 42 yaşındaki Hava Akgül, üç yıl önce kaybolan kızı 18 yaşındaki Ayşegül Akgül'den hala haber alamadığını söyledi. Hayatından endişe ettiği kızının bulunması için her türlü girişimi yaptığını ifade eden anne Akgül, "Evimizde 3

3 yıldır kayıp kızını arıyor

Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde 42 yaşındaki Hava Akgül, üç yıl önce kaybolan kızı 18 yaşındaki Ayşegül Akgül'den hala haber alamadığını söyledi. Hayatından endişe ettiği kızının bulunması için her türlü girişimi yaptığını ifade eden anne Akgül, "Evimizde 3 yıldır her gün cenaze var" dedi.

Samsun'un Çarşamba İlçesi Yukarı Donurlu Mahallesi'nde yaşayan 3 çocuk annesi Hava Akgül'ün kızı Ayşegül Akgül 3 yıl önce Çarşamba Lisesi öğrencisiyken, 'dershaneye gidiyorum' diyerek evden çıktıktan sonra geri dönmedi. Kızı Ayşegül'ü aramadığı yer kalmadığını ve çalmadık kapı bırakmadığını söyleyen anne Akgül şunları anlattı:

1-243.jpg"Kızım dershaneye gitmek için evden çıktı, ancak akşam eve dönmeyince polise ve jandarmaya haber verdik. Tüm çalışmalara rağmen kızımı bulamadık. Televizyon programlarına çıktık. Ancak çocuğum yaşıyor mu yaşamıyor mu hiçbir bilgiye ulaşamadık. Çok kötü durumdayım. Ne yememiz var, ne içmemiz var. Bizim evimizde 3 yıldır her gün cenaze var. Biz her gün ölüyoruz. Dayanmaya çalışıyorum ancak dayanacak gücüm kalmadı. Benim çocuğum okumak için evden çıktı. 3 yıldır çocuğumdan hiçbir haber alamadım. Çocuğumun hayatından şüphe ediyoruz."

'ÖLÜ VEYA DİRİ ÇOCUĞUMU İSTİYORUM'

Devlet büyüklerinden kızının bulunması için yardım isteyen anne Hava Akgül şöyle konuştu:

"Başbakanımıza, Cumhurbaşkanımıza ve eşi Emine Erdoğan'a sesleniyorum. Kızımdan bir haber almak istiyorum, yardım istiyorum. Benim çocuğumun suçu okumak, bizim suçumuz da okutmak mıydı? Anneler Günü yaklaşıyor, benim çocuğumu bana versinler. Ben ölü veya diri çocuğumu istiyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler