3 aylık bebeğini bu hale getirdi!

Kırşehir'in Boztepe İlçesinde bir anne üç aylık bebeğini darp ederek beyninde ödem oluşmasına neden oldu.İddialara göre, Boztepe İlçesinde ikamet eden Ş.K., psikolojik sorunları nedeni ile üç aylık ve henüz ismi konmamış bebeğini darp etti.Edinilen bilgiy

3 aylık bebeğini bu hale getirdi!

Kırşehir'in Boztepe İlçesinde bir anne üç aylık bebeğini darp ederek beyninde ödem oluşmasına neden oldu.

İddialara göre, Boztepe İlçesinde ikamet eden Ş.K., psikolojik sorunları nedeni ile üç aylık ve henüz ismi konmamış bebeğini darp etti.

Edinilen bilgiye göre anne Ş.K., bebeğinin vücudunun çeşitleri yerlerini ısırarak yaralarken terlikle de başına vurarak ismi konmamış bebeğin beyninde ödem oluşmasına neden oldu. Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çocuk doktorunun kontrolünden geçerek yoğun bakım ünitesine alınan bebek, durumunun ağırlaşması üzerine Ankara Dışkapı Hastanesine sevk edildi. Anne Ş.K.'nın şizofren hastası olduğu ve ifadesinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam