2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Öğretmenler İçin Başladı

2015-2016 Eğitim Öğretim yılı öğretmenlerin seminer ve mesleki çalışmaları ile başladı. 2015-2016 eğitim öğretim yılı öğretmenler için düzenlenen seminer ve mesleki çalışmalar 1 Eylül itibariyle başladı. Konu ile ilgili açıklama yapan Kula Eğitim Bir-Sen

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Öğretmenler İçin Başladı

2015-2016 Eğitim Öğretim yılı öğretmenlerin seminer ve mesleki çalışmaları ile başladı.

2015-2016 eğitim öğretim yılı öğretmenler için düzenlenen seminer ve mesleki çalışmalar 1 Eylül itibariyle başladı. Konu ile ilgili açıklama yapan Kula Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Adem Sümen, "Her yıl 1-11 Eylül tarihleri arasında öğretmenlerimize yönelik olarak düzenlenen seminer ve mesleki çalışmalar programı 1 Eylül itibariyle başladı. Kula'da toplamda 630 öğretmen bulunuyor. Bu öğretmenlerimiz 1-11 Eylül tarihleri arasında istediği il ve ilçe okullarında seminer ve mesleki çalışmalar görebileceği gibi, diğer il ve ilçelerde görev yapan öğretmenler de kendi istekleri doğrultusunda belirlenen tarihler arasında Kula'da seminer ve mesleki çalışmalarını yapabilecekler. Kula'da 14 ilköğretim okulu, 14 ortaokul ve 8 lise toplamında 630 öğretmenimiz görevli. Öğretmenlerimiz seminerlerde yapmış oldukları sunumlarla eğitim öğretim sezonunda yapılabilecek çalışmalar hakkında seminerde bulunan diğer öğretmen arkadaşları ile bilgi alışverişinde bulunuyor. Her okulda görevli öğretmenlerimiz ve okul idarecileri gerçekleştirdiği seminerde 2015-2016 eğitim öğretim yılında uygulanabilecek projeler ve uygulanan projeler hakkında da görüş alışverişinde bulunan öğretmenler, daha kaliteli eğitim vermek için gayret gösteriyor." dedi.

Sümen, 1 Eylül itibariyle öğretmenlerin başladığı 2015-2016 eğitim öğretim yılının, öğrenciler için 28 Eylül Pazartesi günü başlayacağını belirterek, yeni eğitim öğretim yılının bütün öğretmenlere, öğrencilere ve velilere hayırlı olmasını diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler