20 ton amonyum nitrat yakalandı...

Mardin'de jandarma ekipleri, kullanılmayan bir kulübede patlayıcı yapımında kullanılan 20 ton amonyum nitrat ele geçirdi. Jandarma ekipleri Mardin'de Diyarbakır karayolu üzerinde bulunan özel bir sürücü kursuna ait arazideki kulübede bomba yapımında kulla

20 ton amonyum nitrat yakalandı...

Mardin'de jandarma ekipleri, kullanılmayan bir kulübede patlayıcı yapımında kullanılan 20 ton amonyum nitrat ele geçirdi.

Jandarma ekipleri Mardin'de Diyarbakır karayolu üzerinde bulunan özel bir sürücü kursuna ait arazideki kulübede bomba yapımında kullanılan malzemeler olduğu yönündeki ihbar üzerine harekete geçti. Bölgeye gidip çevre güvenliği alan jandarma ekipleri, arazi sahibi A.A.'yı çağırarak bilgi aldı. A.A.'nın hiçbir şeyden haberi olmadığını söyleyemesi üzerine çevrede güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkarıldı. Daha sonra yapılan aramada kulübenin arkasında bırakılmış 400 çuval içinde yaklaşık 20 ton amunyum nitrat ele geçirildi.

Arazi sahibinin ifadesine başvurulurken, jandarma ekipleri Mobese kameraları görüntülerini de incelemeye aldı. Jandarma ekipleri patlayıcı yapamında kullanıldığı belirtilen yaklaşık 20 ton amunyum nitratı kim ya da kimlerin bıraktığını belirlemek için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler