20 IŞİD’li öldürüldü!

ABD öncülüğündeki koalisyon uçaklarının yoğun bombardıman altında tuttuğu Cerablus’ta edinilen bilgiye göre yaklaşık 20 IŞİD üyesinin öldürüldüğü çok sayıda ise yaralının olduğu öğrenildi.Yaklaşık 2 yıldır IŞİD işgali altında olan Halep’e bağlı Cerablus i

20 IŞİD’li öldürüldü!

ABD öncülüğündeki koalisyon uçaklarının yoğun bombardıman altında tuttuğu Cerablus’ta edinilen bilgiye göre yaklaşık 20 IŞİD üyesinin öldürüldüğü çok sayıda ise yaralının olduğu öğrenildi.

Yaklaşık 2 yıldır IŞİD işgali altında olan Halep’e bağlı Cerablus ilçesi dün gece saat 22.05 sıralarında koalisyon güçlerinin hava saldırısı ile yoğun bombardımana tutuldu. IŞİD mevzilerinin ve cephaneliğinin hedef alındığı bombardımanda edinilen bilgiye göre yaklaşık 20 IŞİD üyesinin öldürüldüğü çok sayıda ise yaralının olduğu öğrenildi. Gece saatlerinde bombardımanının hedefi olan Cerablus’ta gün ağardıktan sonra ise sessizliğin hakim olduğu gözlemlendi. İş makinası eşliğinde ise hendek kazım işleminin devam ettiği dikkat çekti.

Öte yandan Köprübatı Sınır Karakolunun arka tarafında bulunan Suriye tarafında PYD’nin hakimiyeti altında bulunan bölgede ise yoğun dumanlar dikkat çekti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam