18 yaşındaki genç kendini astı!

Olay, bugün saat 03.00 sıralarında merkez Meram İlçesi Yaylapınar Uhud Mahallesi Fidanbaşı Sokak'ta bulunan müstakil bir evin çatı katında meydana geldi. Son olarak bir inşaatta çalıştığı ve kısa süre önce işten ayrıldığı belirtilen Hasan Özbağrıaçık, idd

18 yaşındaki genç kendini astı!

Olay, bugün saat 03.00 sıralarında merkez Meram İlçesi Yaylapınar Uhud Mahallesi Fidanbaşı Sokak'ta bulunan müstakil bir evin çatı katında meydana geldi. Son olarak bir inşaatta çalıştığı ve kısa süre önce işten ayrıldığı belirtilen Hasan Özbağrıaçık, iddiaya göre dün gece evde geç saatlere kadar balkonda tek başına oturdu. Sahur yapmak için kalkan aile fertleri, Hasan Özbağrıaçık'ı yatağında bulamadı. Aile fertleri bir süre sonra Hasan Özbağrıaçık'ı çatı katında tavana iple asılı olarak buldu. Olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri çağırıldı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Özbağrıaçık'ın öldüğü belirlendi.
 
'YÜRÜRÜZ YA DA YOLUNDA ÖLÜRÜZ'
 
Hasan Özbağrıaçık'ın, sosyal paylaşım sitesi facebooktaki sayfasında 4 gün önce 'Yürürüz ya da yolunda ölürüz' yazısını paylaşması dikkat çekti. Özbağrıaçık'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.  
 
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler