14 yaşındaki oğluna hayat kadını ayarlayan baba yandı...

İstanbul’da, oğlunun ilk cinsel deneyimini yaşamasını sağlayan baba ilginç bir tesadüfle mahkemelik oldu. İddiaya göre, işadamı N.K., 14 yaşındaki oğlunun bir kadınla para karşılığı beraber olabilmesi için F.Y. isimli bir kadın arkadaşından yardım istedi.

14 yaşındaki oğluna hayat kadını ayarlayan baba yandı...

İstanbul’da, oğlunun ilk cinsel deneyimini yaşamasını sağlayan baba ilginç bir tesadüfle mahkemelik oldu. İddiaya göre, işadamı N.K., 14 yaşındaki oğlunun bir kadınla para karşılığı beraber olabilmesi için F.Y. isimli bir kadın arkadaşından yardım istedi. Daha önce hakkında ‘fuhuşa aracılık etmek’ suçlamasıyla soruşturma bulunan F.Y. de işadamının isteğini geri çevirmedi.

 
25 YAŞINDAKİ KADINI KANLICA'DAKİ YALIYA GÖNDERDİ
 
25 yaşındaki B.O.’yu 9 Aralık 2011 günü para karşılığında işadamının Kanlıca’daki yalısına gönderdi. Yalıya misafir gibi giden B.O., 14 yaşındaki B.K. ile cinsel ilişkiye girdi.
 
DİNLEMEYE TAKILDI
 
İşadamı babanın, bu randevu için yaptığı telefon konuşmaları, hakkında yürütülen başka bir soruşturma kapsamında yapılan teknik takibe takıldı. Polis, dinleme tutanaklarıyla ilgili evrakları Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderdi. Savcılık soruşturmasında ifadesine başvurulan B.O., küçük çocukla babasının isteği üzerine para karşılığı ilişkiye girdiğini itiraf etti.
 
‘RUH SAĞLIĞINI BOZMADI’
 
3 yıl süren soruşturmada kadın ile ilişkiye girdiğini söyleyen 14 yaşındaki B.K., Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Muayene sonucunda, çocuğun ruh sağlığının bozulmadığı ortaya çıktı. Baba ve aracı kadın F.Y. ise suçlamaları kabul etmedi. Ancak savcılık, baba N.K. ile F.Y. hakkında “çocuğun basit cinsel istismarı” ve “fuhuşa teşvik, aracılık, yer temin etmek” suçlarından 5 yıldan 12 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. Çocukla cinsel ilişkiye giren B.O. hakkında ise “çocuğun basit cinsel istismarı” suçundan 8 yıla kadar hapis talep edildi. Sanık baba ile iki kadının yargılanmasına önümüzdeki günlerde Anadolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde başlanacak.
 
Kaynak: Habertürk

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler