12 gündür ailesi onu arıyor?

Bursa’nın Büyükorhan ilçesi Tekerler köyünde yaşayan akli dengesi bozuk Selamettin Yıldız’dan (49) 12 gündür haber alınamıyor.  Çocukluğunda kaybolan ve bir gece dağda kaldığı için akli dengesi bozulan Selamettin Yıldız’dan haber alınamıyor. 23 Nisan’da k

12 gündür ailesi onu arıyor?
Bursa’nın Büyükorhan ilçesi Tekerler köyünde yaşayan akli dengesi bozuk Selamettin Yıldız’dan (49) 12 gündür haber alınamıyor. 
 
Çocukluğunda kaybolan ve bir gece dağda kaldığı için akli dengesi bozulan Selamettin Yıldız’dan haber alınamıyor. 23 Nisan’da köyün etrafında inek otlatan Yıldız, akşam inekler köye dönmesine rağmen kendisi dönmedi. Selamettin Yıldız’ın bulunması için anne babası tarafından jandarmaya ve polise haber verildi. 
 
Yıldız’ın akrabası İskender Yalçın, Selamettin Yıldız’ın daha önce de zaman zaman kaybolduğunu ve haber verilmesi ile yakın köylerde bulunduğunu ifade etti. Yalçın, "Şimdi maalesef bulamıyoruz. Harmancık pazarında bir hafta sonra görüldüğüne dair haber aldık, araştırdık ama bulamadık. Jandarmaya polise haber verdik. Görenlerin bize ya da polise ve jandarmaya haber vermelerini rica ediyoruz." dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam